fbpx

Bindevævsmassage hjælper med at fjerne affaldsstoffer, så du får en sundere krop og øget velvære.

Bindevævsmassage

I denne form for bindevævsmassage bruger jeg sugekopper, som løfter din hud og hjælper med at fjerne affaldsstoffer og væske fra bindevævet, samtidig med at det tilfører mere ilt og næring til vævet, så du får en sundere krop og oplever øget velvære og energi. Behandlingen starter med en let massage med olie, der gør det muligt at bevæge sugekopperne hen over kroppen i en glidende bevægelse.

Når sugekoppen sættes på huden dannes der et undertryk i huden og det underlæggende væv, så der sættes ekstra meget gang i blodgennemstrømningen i vævet. Det løsner og nedbryder effektivt både nye og gamle ophobninger af affaldsstoffer i huden, muskler og bindevævet omkring muskler og organer.

Behandlingen kan være særlig velegnet ved

  • Smerter og stivhed i muskler og led
  • Hudproblemer
  • Træthed og tunghed i kroppen
  • Hovedpine
  • Dårlig blodcirkulation
  • Ødemer

En helkropsbehandling tager ca. 90 minutter.
Vær opmærksom på, at behandlingen kan give blåmærker. Det er meget forskelligt fra person til person og afhænger af, hvor belastet vævet er. De blå mærker er dog helt uskadelige og forsvinder som regel i løbet af få dage.

OBS – behandlingen må ikke give, hvis du er gravid, ammer ellers får blodforyndende medicin eller prednison.

Som udgangspunkt er bindevævsmassage med sugekopper en smertefri behandling, men når der er bundet affaldsstoffer og væske til vævet, kan det være temmelig ømt, og så kan behandlingen gøre ondt (ligesom al anden massage også kan være smertefuld). Når massagen er forbundet med smerte, er det dog en smerte, der som regel aftager hurtigt i behandlingen og også en smerte, der føles godt, i den forstand, at det kan mærkes, at behandlingen gør godt – massagen kan virke helt befriende og give en følelse af lettelse.

Du kan booke tid her: https://energiogbalance.dk/on-line-booking/

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil 40121632 eller mail anettefrandsen@live.dk.

Vil du høre mere om, hvordan du kan hjælpe dig selv til mere energi, balance og livskvalitet?

Med åndedrætstræning, massage og coaching kan du med selv små forandringer gøre en forskel for både dit fysiske og mentale velvære!

I mit nyhedsbrev får du mere viden, tips til at hjælpe dig selv og information om nye hold, workshops og behandlinger i klinikken.

Du får ikke mails fra mig hver uge - kun når der er noget nyt og spændende, som jeg håber du kan bruge!